понедељак, 27. јул 2020.

Bezbedan seks tokom pandemije koronavirus

bezbedan-seks-banana-zasticena-koronavirus-maskom-za-lice

Do sad smo se vec navikli na povremeno nosenje maske za lice. Mnogi se pitaju da li je bezbedno i uopste pametno karati se u toku trajanja pandemije Covid19. Doktori su pokusali da odgovore na ovo i slicna pitanja nas vecito napaljenih djavolcica. A odgovori nazalost variraju. Od zabrane jebacine do dozvole snosaja sa stalnim partnerom (suprug/a, momak/devojka, ako ste zajedno u izolaciji itd).

ljubljenje-u-usta-tokom-covid19-koronavirus-pandemije-kese-na-glavama

Isto vazi za ljubljenje u usta. Dakle, vodjenje ljubavi otpada. Ipak, ono sto je svima opste poznato je da ljubljenja nema. Zbunjujuce, zar ne? Neki opsti savet strucnjaka u zdravstvu je da se ne dodirujemo, ne ljubimo i ne provodimo vreme ni sa kim. Posebno sa ljudima sa kojima nismo zatvoreni u kuci. Ali, sta raditi kad smo sami a prenapaljeni smo i zelimo da se karamo s nekim?

zgodni-momak-sa-plocicama-dozivljava-orgazam-uzivanje-vrela-ekstaza

Konstantna zelja za dobrim olaksanjem i orgazmom ne nestaje tek tako. Posebno nama seksomanima koji 99% vremena razmisljamo o trpanju. A izgleda da ovoj pandemiji nema kraja. Nije ni na vidiku. Davni su dani kada je vecina stanovnika sveta imala bezbrizan seks sa svojim voljenim. Ljubljenje, grljenje, 'vatacina, drkica, dudlanje pa dobra jebacina. Tada nije bio preveliki problem zastita tokom seksa jer je bilo dovoljno poverenje u osobu u koju ste zaljubljeni.


Naravno, vecina praktikuje bezbedan seks i inace jer je tako ipak pametnije. Jednostavno je i nema dileme, redovna kupovina veceg pakovanja kondoma kad god ste u sopingu. Bez pardona. Posebno ako niste u monogamnoj vezi i niste sigurni da li vas partner ima seks samo sa vama, ili ako jednostavno nemate poverenja u tu osobu. U tom slucaju, zasto uopste provoditi vreme s njima?!

kondom-koronavirus-maska

Da li ste znali da postoje kondomi bez lubrikanta na sebi tj nemasni kurtoni? Verovali ili ne, mogu da se kupe same gumice koje su gotovo suve. To su kondomi koji uopste nisu premazani lubrikantom. Pa korisnik moze da ih sam podmaze lubrikantima po svom izboru ili da se jebe nasuvo. Navodno, kazu da tako vise podseca na karanje bez kondoma jer je samo trenje dosta jace i manje glatko.

Ova vrsta prezervativa takodje moze da se koristi za oralni seks. Tako da, ipak... Kondom je zakon, kondom glavu cuva. A u ovim teskim vremenima, neki od strucnjaka kazu da ni to nije pametna odluka. Ima li resenja ovog rebusa?

karanje-doktora-skafanderi-pandemija-koronavirus

Mozda je resenje seks sa kondomom, i celim zastitnim odelom preko tela tj belim skafanderom protiv virusa. Doduse, da l' bi se iko zapravo jebao tako prerusen i skriven?

doktor-pedercina-se-guzi-hoce-jebacinu

Pa da, verovatno da bi. Posebno oni koji su ekstremno zeljni jebacine. A ocajnih, zakljucili smo, ima itekako! Neki se i inace karaju obuceni, posebno ako su van kuce i njihova cetiri zida. Njima ovo verovatno ne bi tako tesko palo. A kako bi izgledao seks u zastitnim skafanderima tokom epidemije? Ovako nekako:


Mozda je ovo ipak krajnost, pa bi jednostavna kombinacija koriscenja kondoma (tokom ulaza u svaku zasebnu rupu partnera) i nosenja maske za lice trebalo da bude dosta efikasno. Dakle, bez ikakvog ljubljenja - ne samo u usta. Po nekoj logici, kondom bi trebalo da navlaci na ukruceni penis onaj koji ce ga primati, bez dodirivanja samog penisa. To bi bila umetnost u neku ruku, zar ne?

seks-sa-zastitnim-maskama-za-lice-tokom-koronavirus-epidemije

Poprilicno nezgodno ali, ne i neizvodljivo. Kad se nesto hoce, to se i moze. Prema tome, pamet u glavu i kondom na onu donju. I da, obavezno je kupanje nakon kontakta sa partnerom, od glave do pete - temeljno.


Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Smorila te izolacija i zelis karanje s nekim uzivo? 


Mozes da se prijavis za dobru akciju klikom ovde.





Imas erotsku ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

1 коментар: