понедељак, 20. април 2020.

Veliki momak stavljao kurac u dupe malom

misicavi-muskarac-podize-druga-rukama-u-visinu

Jak sam i svi me se boje. Gotovo da zivim u teretani. To se i vidi na meni. Volim da jebem klince. To je ukratko moja biografija. Da sam na Internet sajtovima za upoznavanje, verovatno bih napisao ovih par recenica od gore. Ne stidim se. Karam samo mrsave, zenstvene decake. Oni me loze pa to ti je. I mnogi to znaju, al' ne smeju nista da mi kazu jer ne zele da se kace sa mnom.

sladak-zenstveni-klinac-zavodljiv-pogled

Ima jedan mali zavodljivog pogleda. Doselio se u moj komsiluk i od tad se gledamo. Ja nosim uske majice pa mi se oslikavaju misici, a ko zna, mozda me je video i bez majice dok vezbam u teretani napolju. Prvi put mi se javio kad se vozikao po komsiluku kolima sa drugom, zezali su se i namignuo mi je.

simpa-fem-decko-za-seks

Sve se mislim u sebi, "Al' bi te kar'o, maleni pa ne bi ti silazio s mene!"... Ali kulturan sam ja covek, iako jebem sve zenstvene malisane koji to pozele, ipak ne nudim okolo svakom ko se uklapa u ono sto trazim. Jos par puta smo se videli u prolazu i javili se jedan drugom a zatim smo se sreli u prodavnici. Posto je megamarket a nas dvojica sami, pitao sam kako mu se dopada nas kraj i tako sam zapoceo laganu spiku.

guzati-peder-momak-sa-dobrom-guzom

Rekao mi je da ne poznaje nikoga u kraju i da bi mu dobrodoslo drustvo jer mu drug dodje u posetu kad nadje slobodnog vremena. Predlozio sam da menjamo brojeve. Poceli smo da se dopisujemo preko Vacapa i kuckali se o svemu i svacemu. Nasli smo se par puta napolju i prosetali malo. A ono sto je izuzetno zanimljivo, mislio je da sam strejt posto sam strejt izgleda i ponasanja.

Gotovo da nema gejeva koji su misicavi i ekstremno muzevni kao ja. Tako da razumem ali mi je bilo smesno kad me je pitao da li mi se svidja  Kim Kardasijan i jos neke druge cice. Nakon spike o Kim, poslao mi je gotovo nagu sliku sebe na kojoj se vidi njegova guza. Da bi pokazao da i na nasim prostorima ima guzatih. Svideo mi se njegov humor. A Kim nek' zna da ima konkurenciju.

veliki-momak-stavljao-kurac-u-dupe-malom

Odlucio sam i ja njemu da uzvratim fotkom i poslao mu sliku koju sam uslikao iz, blago receno, skakljivog ugla. Iz ugla pusaca, otprilike. Cisto da se malo poigram sa Draganom i da vidim kako ce eventualno da reaguje na takvu sliku. Ipak je on meni poslao svoju golu zadnjicu na izvol'te. Na moje zadovoljstvo, poslao je srca. Tada sam ga pitao da li je sutra za toplu cokoladu (ranije mi je rekao da ih voli). Pristao je da ga izvedem.

Kako smo provodili vreme zajedno i lepo se druzili, shvatio sam da nije kao ostali zenstveni momci koji su mi se dopali pa sam ih samo kresnuo. On vredi. Izazovan je i ima taj "kurvica pogled" ali nije za baciti. Uz to, shvatio sam da nije za kres kombinacije, to je izmedju redova izgovorio a meni ostaje da postujem. Dok smo se vidjali tih nekoliko dana, kresnuo sam jednog malog sto mi je usput do teretane pa ga redovno karam kad je kod kuce.

snazno-jebanje-u-guzu-gej-pornic

A dobro, ako cemo iskreno, kresn'o sam i jednog jebozovnog momcica u teretani. Taman sam zavrsio sa dizanjem tegova kad je usao i pogledao me pohotno. Na licu mesta sam mu ga uturio i trpao ga dok nikoga nije bilo u teretani.

karanje-u-teretani-pederi

Medjutim, kako je vreme prolazilo... Ukapirao sam da sam se zaljubio, jebote! Da, ja... Ko bi rekao? Kad je Dragan bas dobar deckic. I tako sam ja opet jedan dan karao ovu kurvicu nakon teretane kad sam shvatio da mi nije to to i da ne zelim njega da karam vec Dragana. I samo njega. Izleteo sam i iscimao Dragana. Nastavili smo da se dopisujemo i vidjamo jos par puta cime sam mu pokazao da sam izuzetno zainteresovan za njega.

Nakon nekoliko nedelja, gotovo mesec dana, jako smo se zblizili i on je poceo da se zaljubljuje u mene. Bilo mi je drago. To je bukvalno obistinjenje mojih snova. Samo to sam prizeljkivao. Poceli smo da se ljubimo i blago 'vatamo a onda, jednog  popodneva smo otisli dalje od toga. Poskidali smo se, legli na krevet i krenuo je da me oralno zadovoljava.

vrela-nova-gej-erotska-prica

Bilo je drugacije nego inace, mnogi klinci su mi pljugali al' s Draganom je bolje. Pretpostavio sam da je to zato sto ga volim i cenim. Prepustio sam se uzivanju. Mnogo mi ga je lepo dudlao. To mi je bilo vise nego dovoljno da svrsim. Izdrkao mi ga je i polizao spermu. Bio sam presrecan. Narednog puta smo svukli odecu kod mene, i ponovili isto. Pusio mi ga je i opet sam mogao da svrsim.

sisanje-dobre-srpske-kurcine

Rekao sam mu da necu izdrzati pa je dudlao sve dok mu nisam napunio usta spermom. Ovog puta je progutao sve do poslednje kapi moje sperme. Nakon svakog mog svrsavanja sam se potudio da mu ugodim, mazim ga ili sta god pozeli, tako da i on moze da dozivi orgazam. Volim fer odnos.

Naredni put je rekao da zeli da me oseti u svakoj rupi. Nije morao da objasnjava. Malo mi ga je drkao, lizao a zatim je rekao da zeli da budem nezan ali grub. Da mu je fantazija da mu misicavi muskarac rascepa gacice i da ga jebe kroz njih.


Tako sam i uradio. Ispunio sam mu zelju, ali i guzu spermom. Bilo je divnije nego ikad ranije! Zaljubljeni, uzivamo u karanju. Karao sam svakakve lepotane ali ovo... Ovo je bilo neprocenjivo. Presrecan sam sto sam upoznao Dragana i uopste se ne bojim da cu ga izgubiti. Razumemo se, dobro se slazemo i najvaznije - volimo se.

muskarci-se-drze-za-ruke-gej-ljubav

S njim uzivam u neznosti vise nego ikad. Mnogo se volimo i zajedno smo vec 2 godine! Mozda neki od vas nece poverovati ali jesam pomisljao da se vratim starim (losim) navikama. Mislim na to da napravim predah izmedju teretane i posla i da pojebem nesto usput. Kao sto sam ranije praktikovao. Ispraznim se usput, sta fali. E pa u poslednje 2 godine, ne pojebem ja usput nista nego pojedem.

Kao svi normalni ljudi, zar ne? Takodje, shvatio sam da nema boljeg od Dragana i da ga ne bih menjao ni za sta. I ni za koga. Ma da mi dodje Son Mendes i ponudi mi da ga karam u guzu, rekao bih da imam decka kojeg volim svim svojim srcem.

Napalio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis jebanje uzivo?


Mozes da se prijavis za dobru akciju klikom ovde.



Ili, nastavi da citas druge price i ispovesti...


Igranje decka i devojke | Drkanje u autu | Drug popusio kurac



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni na link u nastavku i posalji nam svoj tekst e-mailom: Pisanje erotskih prica

5 коментара: