четвртак, 7. март 2024.

Seksi klinci zeljni velike kurcine (30+ slika)

Nezni decaci koji vole muskarce i dobru kurcinu su danas na tapetu. Znate taj tip momaka... Izazovan pogled u ocima, mrsavo telo k'o u devojke, lepa guza i velika zelja da osete kurac u guzi. Bilo kad, bilo gde. Mnogi muskarci (bar potajno) vole da kresnu ove zenstvene momke jer su najblizi nekoj devojci i loze ih iako su 100% strejt orijentacije. 


Naguzeni kao zenske kuckice, neverovatno izazovni, ovi klinci su jedni od najpozeljnijih muskarcima, naravno, odmah nakon zenskog roda. Uostalom, videcete na ovim slikama. Tesne farmerke ala pederko style (sto realno i jesu), oblizivanje i zavodljivo grickanje usana. Selfiji koji potvrdjuju bestidnu napaljenost.


Cesto su u drustvu najpozeljnijih devojaka. Za razliku od njih, ovi pasivci pozivaju na seks svojom energijom i sire noge bez problema, cak sa zadovoljstvom. Pa ko voli seks, zna gde ce ga naci. Kladim se da ce se vecini vas dici kurac, sto ne iznenadjuje uopste. Na samom kraju stoji video-klip na kom decko jase partnera. Ako to nije ljubav ka kurcini, onda ne znam sta je!
































Napalio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis jebacinu uzivo?


Mozes da se prijavis za dobru akciju klikom ovde.



Ili, nastavi da citas druge price i ispovesti...


U ucionici | U WC-u | U kolima | U sumi | U vojsci | U stanu | U krevetu 



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni na link u nastavku i posalji nam svoj tekst e-mailom: Pisanje erotskih prica

Нема коментара:

Постави коментар