понедељак, 5. октобар 2020.

Karao sam guzu od mog dobrog drugara

srpski-decaci-opasni-jebaci-skolski-izlet-planina-ekskurzija

Bilo je to toplo-hladno prolece. Tada sam izgubio nevinost. Znam da smo jos nosili jakne sa sobom a retko na sebi jer smo dovoljno ludi i lezerni. A mi smo srednjoskolci iz Sapca. U toku osnovnog obrazovanja, jos smo svi bili vise-manje zeleni za seks ali zato u srednjoj je to polako ali sigurno pocelo da se vrti, brale. Nije da nismo pricali o karanju i da nismo drkali... Realno, itekako jesmo!

najveci-skolski-frajer-slikanje-selfija-ogledalo

U mom drustvu sam poznat kao najveci ludak koji uvek radi ono sto hoce, bez obzira na posledice. I zaista se time vodim u zivotu, a izmedju ostalog, bas zato me znaju i u drugim odeljenjima. U jednom od njih je Darko. On se druzi sa par mojih drugarica i drugom. Tako smo se upoznali i okej smo kad nam grupica bleji zajedno. Primetio sam da je lepuskastog lica, tu smo po visini i ima simpaticne okice, k'o neka devojcica.

zgodni-golisavi-drugari-slikanje-selfi-bez-majice

Zblizili smo se na nasoj srednjoskolskoj ekskurziji, na Zlatiboru. Imali smo i mesto za trening i teretanu u hotelu pa smo se zezali tamo zajedno. Nezniji je od svih momaka kojih znam (osim ociglednih gejeva), ali je ipak blejao sa svim decacima, nosio sportsku odecu i to. Ja bih se s njim druzio i da nije takav jer je kul decko, nas dvojica se jednostavno kapiramo.

momci-sa-dobrom-guzom-za-jebanje

Vezbali smo i napolju pa sam mu uslikao lepo oblikovanu zadnjicu. Preslikavala se savrseno preko trenerkice i kao da se guzio da ga primi otpozadi. Poslao sam mu te veceri tu skakljivu fotkicu i napisao, "dobra ti guza". On mi odma' odgovori, "udji slobodno", na sta sam se slatko ismejao a onda ga otvoreno pitao, "pa kad te karam?". Na to mi je odgovorio "juce" ili nesto u tom fazonu.

karao-sam-guzu-mog-dobrog-drugara-lezanje-krevet-seksi-trenerka

Tako da je postepeno pocelo vrelo dopisivanje. Nisam to ocekivao, ako cemo iskreno. Uzvratio mi je fotku u kojoj se vidi kako lezi na krevetu, ali onako... Izazovnije. Sve u toj trenerci u kojoj sam ga uslikao ranije tog dana. Poigravali smo se u toku kuckanja ali sam primetio da zeli moju kurcinu. Osetio sam to i odlucio da probam nesto. Osmelio sam se i snimio hot video-klip kako bih video njegovu reakciju i nadao se da ce me zaista pozeleti u sebi.


Mislim realno, nisam imao cega da se stidim jer sam imao osecaj da nece nikom pokazivati. A i da jeste, ispalo bi kao zezanje i obicna muska sprdnja a ne kao da 100% zelim da ga karam u bulju jer sam zapravo gej. Lajkovao je moj pornic u kom svrsavam dok ga drkam. Napisao mi je nesto u fazonu, "dodji odmah, al' ozbiljno" na sta nisam nista odgovarao nego sam se bez oklevanja uputio ka njegovoj hotelskoj sobi.

velika-gola-muska-guzica-za-analni-seks

A prizor je sledeci... Darko lezi na krevetu, nema nigde nikoga na vidiku u sobi, guza mu viri iz trenerke i kao da ceka da udjem u njega. Posle par reci... Skidam svaki deo svoje odece i bacam po podu. Ostajem samo u trenerci, u slucaju da neko naidje pa da mogu da je navucem. Dolazim do njega od pozadi. Stavljam mu sad vec polu-ukrucenu kurcinu izmedju guzova i trljam ga pritiskajuci ga guzovima sa obe strane. Mesio sam ih.

decak-pokazuje-svoj-kurac-na-kameri-seksi-video-dopisivanje

Imao sam osecaj da cu Darku odmah da isprskam duks i ledja spermom jer sam bio jako uzbudjen. U brzini sam pomislio da je bolje da usporim stvar i odugovlacim malo kako bi duze trajalo. Pitao sam ga da l' zeli da mi ga pusi. Okrenuo se oko svoje ose, pa sam ga gledao sa visine. Mislim da mi kurac u tom momentu nikad ranije nije bio bas toliko ukrucen. Kao jebeni kamen! Ma prava sablja, brate.


Ako se dobro secam, rekao mi je da mi je kara bas lepa i da jedva ceka da mu ga stavim. Legao sam na krevet i drzao moj kurac svlaceci kozicu i izazivajuci ga da dodje i da kleci ispred mene. Tako je i bilo, u sred bela dana, Darko mi je sisao glavic, cime sam odmah svrsio u njegova usta.

Mnogo mi je lepo cuclao glavic. Iako je bilo lagano, nisam mogao dugo da izdrzim. Legao je pored mene i krenuo da ga drka. Obavestio sam ga da mogu ponovo nakon par minuta, ako bi voleo da ga jebem. Prihvatio je moju ponudu tako sto je otisao i zakljucao vrata od hotelske sobe. Bilo mi je jasno da cu da izgubim nevinost u tom hotelu.


Mislim da je to bilo u toku rucka ili tako nesto, pa smo bili mirni i niko nije smarao. Bilo je kucanja na vrata ali smo izignorisali. Skinuli smo se do gole koze i krenuo sam polako da ulazim u njega. Jaukao je i uzdisao a zatim je trazio jos. Da ga jace i brze jebem. Nisam dugo izdrzao ni u toku seksa. Svrsio sam direkt u njega. Nije se zalio vec je par sekundi nakon moje ejakulacije i on prsnuo mlaz po krevetu, i sebi.

Bio je to moj prvi put i bilo je prejebeno! Znam da se neki kaju, ali... Nista ne bih promenio. A Darko i ja smo to ponovili jos mali milion puta. Govorim i dalje o ekskurziji. Da, izjebao sam ga posteno. Nakon nje smo se smuvali. A tek tad sam ga redovno karao. Neki iz naseg drustva znaju za nas, neki ne. Poznajem ga bolje nego ikog i vrh nam je zajedno, gotivimo se i karam ga kad god pozelim. Mislim da nema boljeg od ovog.


Napalio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis jebacinu uzivo?


Mozes da se prijavis za dobru akciju klikom ovde.



Ili, nastavi da citas druge price i ispovesti...


U ucionici | U WC-u | U kolima | U sumi | U vojsci | U stanu | U krevetu 



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni na link u nastavku i posalji nam svoj tekst e-mailom: Pisanje erotskih prica

1 коментар: