среда, 18. март 2020.

Zestoko karanje glatke mlade guze

jebanje-zenstvenog-decaka-u-bulju-seksi-vrele-price

Volim mlade i mrsave slatkise. Govorim naravno o devojkama i momcima koji su slim gradje i vole da ih jebe muzevni jebac. Ja sam u ulozi aktivnog tipa sa svakim, krupnije sam gradje, misicav i nabildovan, kako bi neki rekli. Jos kazu i da ne izlazim iz teretane. Zivim, spavam i jebem u teretani, haha. Ima istine u tome, moram priznati.

Nije da nisam nikad do sad, ako sam 100% iskren. Pijem suplemente, necu ni da vam govorim koliki mi je obim... bicepsa, i kojecega drugog. Obdaren sam sirom tela. Pa se zeljni momci i devojke lepe za mene k'o magnet. Jebacki zivot! Zovu me 'ploditelj'. Super mi je. Radim, gradim telo iako vise ni nema potrebe, karam. Idealno sve za jednog samca koji uziva u zivotu.

Jebanje momaka u teretani

Desilo se svasta dok sam u teretani jer sam tamo svakodnevno. Upoznao sam svakakve momke i devojke koji vole muzevne muskarce tako da, neki od njih su pozeleli da se po'vatamo istog momenta, dok smo u sred teretane. A tu je bio i Kristijan, mrsav ali fit momcic. Mlad, lep deckic koji vezba rekreativno, on je u onom tvink fazonu ako znate sta je to.

zenstveni-fem-deckic-zeljan-kurca-u-ustima-zavodljivo-lizanje-lizalice

Sreli smo se tamo i spontano upoznali a onda jos spontanije poceli da spavamo zajedno. Kad kazem spavanje, mislim na seks, dakako. Ja sam nesto stariji, on bas bas mlad ali je seksualno aktivan i zeli da ga pojebe stariji covek koji je muzevan. Vise puta smo se videli, u teretani i kod kuce, naravno. Ovog puta smo bili kod mog druga jer je bio na putu, a njegova gajba je najbliza teretani.

Karanje lepe mlade bulje

Ako neko misli da sam ja serijski jebac, nije sreo mog druga. Tip je mladji od mene i opterecen je seksom, zavisnik je od seksa. Jeste culi za tako nesto? Zavisnost od jebanja. To zaista postoji, ja znam jer sam video svojim ocima i poznajem druga kog necu imenovati. On ne zeli da se leci iako su mu savetovali vec da bi mogao i da ima nacina da se ta zivotinjska i manijakalna strana obuzda.

zavisnik-od-seksa-jebanja-opsednut-obdareni-muskarac-opterecen-karanjem-

Ne kontrolise se uopste, kara stalno. Kad ne jebe, onda gleda pornjavu i drka kurac sam. Opterecenost jebanjem, kazem. Ali ce ostati anoniman dok pisem o njemu. Doduse, on nije biseksualac kao ja. Ipak mi je priznao da jebe i momke i da ne bira jer, zavisnost je to. Nema kontrolisanja u seksu, bez granica. Nikome ne govori to i svuda ima postere golih zenski po sobi.

Slika gole zenske na zidu

E bas u tu sobu sam doveo mog mrsavog tvinka sa lepom buljom gde se on smejao na glas kad je video te postere i komentarisao da je kao u nekoj automehanicarskoj radnji u kojoj radi usamljeni napaljeni matorac. Pa dobro, ima poentu u neku ruku.

Da ubrzam stvar, Kristijan je nosio crne tangice i guza mu savrseno izgleda sa njima, nije mu bulja velika. Taman je. Momci koji nose zenski donji ves me ne odbijaju, mene loze oba pola i sve dok je neko lep, mrsaviji i da ima hemije, moze da dobije moju kurcinu. Kristijan mi ga je najpre popusio lepo a onda je legao na stomak. Skinuo sam ga do gole koze i stavio mu glavic u cmar.

karanje-zenstvenog-fem-momka-otpozadi-gej-slike-analni-seks-u-cmarinu

Kad se opustio, jace sam ga karao. Uf, sad kad se setim... Bas je prijalo jer, volim mlade guze. Jos kad su zdrave i glatke, pa nema boljeg! Kristijanova guzica se brzinski opustila pa sam ulazio do kraja. Mazio sam mu kosicu dok sam ga karao od pozadi, ima lepe plave pramenove. Pravi je slatkis. Volim da uhvatim guzove pa da tucam.

Volim i da ga zagrlim otpozadi i da ga obgrljeno punim u cmar. I njemu se to svidja, jauce od zadovoljstva i trazi jos. Nema tog pornica koji je bolji od karanja uzivo! Kad vam ja kazem. Bez vadjenja kurca iz Kristijana, uhvatio sam ga i preneo celom tezinom do prozora. Da gleda napolje dok ga punim u guzu i uziva u pogledu koji drug ima.


Brzinski je spustio roletne jer, napolju je bio mrak a ne zeli da nas neko snimi u akciji. Mene bas briga jer, smatram da nema nista lose u snimanju pornica. To je dokaz da je bilo oboma lepo, da se uzivalo i ne vidim razlog za sramotu od amaterskih porno-snimaka. Podrzavam seks-industriju. Cak i sam snimam svoje jebanje, uz dozvolu parnera u seksu.

Ali kazem, pornici su jedno. A trpanje bulje u stvarnosti. Neprocenljivo! Dobro sam ga izjebao, sa strascu i obojica smo svrsili. Zestoko karanje, najbolje do sad. Kristijan i ja smo savrseni jedno za drugo tako da se i dalje vidjamo i uzivamo kad nam se uklopi slobodno vreme.


Napalio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis jebanje uzivo?


Mozes da se prijavis za dobru akciju klikom ovde.



Ili, nastavi da citas druge price i ispovesti...


U ucionici | U WC-u | U kolima | U sumi | U vojsci | U stanu | U krevetu 



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni na link u nastavku i posalji nam svoj tekst e-mailom: Pisanje erotskih prica

1 коментар: