четвртак, 14. фебруар 2019.

Jebanje komsinice za Dan zaljubljenih


Svakog 14. februara zaljubljeni su srecni jer nisu sami. Mi ostali, sta radimo...? Tugujemo, preispitujemo se sto smo sami, razmisljamo s kim bismo mogli da budemo itd. E pa ja sam razmisljao ovog 14-og februara o komsinici, zgodnoj i seksi devojci koja je golisava i kad je zima napolju. Mala voli da daruje druge.

Mozda se lozi da je drugi gledaju i naloze se, mora da uziva u tome. Ona za mene bas jeste klinka. Bar u glavi, ja sam vise u tatica-fazonu nego sto sam mladic. A i, verujem da ne bi htela da se kresne sa mnom. U najboljem slucaju bi samo flertovala jer, mnoge kurve to rade i poigravaju se. A karaju se vec uveliko samo tako sa jebacima.

Pala je jebacina na Dan zaljubljenih

E pa, i ja sam jebac. I to dobar, kako kazu. Al' ja ti volim konkretan dogovor i jos konkretniju akciju. Volim sve. To znaci da ne biram sta trpam, sve dok punim i uzivam. To jedino cenim, da jebem i ne mislim mnogo. Nema razloga za komplikovanje kad moze jednostavno, slozicete se. Posto sam solo za Dan zaljubljenih, dok jedni druge daruju poklonima, ja razmisljam koga bih mogao da pocastim mojom kurcinom.

Puno radim, imam dobru karijeru i nemam mnogo slobodnog vremena. Ali zato kad imam, volim kraljevski da ga provedem. Eto ovog Dana zaljubljenih, bilo je seksa. No, ne sa kim sam se nadao. Ali sam oberucke prihvatio ponudu jer, besplatan seks se ne odbija, brale!!

priprema-za-analni-seks-sredjivanje-guze-trpanje

Navratio mi gej drugar sto voli da ga karaju dobri jebaci. Kad je to govorio, znao je da ce goditi mom muskom egu. A ono sto je takodje prijalo jeste kad sam krenuo da ga karam, do sad je vise puta dolazio da ga jebem i svaki put smo uzivali, bilo nam je bas vrh. Tako da sam se prijatno obradovao kad je navratio za Dan zaljubljenih! Hteo je da budem grublji ovaj put.

Seks-dominacija

Volim da dominiram nad zeljnim kuckicama, volim da radim sve sto ce ih usreciti i uticati da im se cmar lepo opusti i otvori. Jer, karanje u guzu je nesto posebno, meni omiljen nacin jebanja. A cmar je osetljiva i delikatna rupica s kojom treba biti pazljiv i nezan. Kao cuvena pandorina kutija. Samo polako jer, kad se konacno otvori, garantuje neopisivo i nevidjeno zadovoljstvo.

strastveno-jebanje-gej-cmara-na-krevetu

Skinuo se u sorc i majicu jer sam mu to naredio jos u hodniku pa utrcao u sobu, uhvatio sam ga bukvalno oberucke, zagrlio i poneo u spavacu sobu. Bacio ga na krevet, naglo okrenuo tako da mu se okrene glava oko ose i brzinom svetlosti mu skinuo sorc. Guza je bila onakva kakvu pamtim, okrugla, bela i nezna. Prava primacka bulja. Pa ti vidi!

jako-karanje-nevine-guze-velikim-kurcem-porno-slike

Uhvatio sam mu snazno kukove i pribio ga uz sebe. Kurcina mi je vec nabrekla a kad sam priblizio njegovu vrelu guzu i stavio karu izmedju njegovih nogu... Ukrutio mi se zestoko. Takodje je zestoko zeleo da ga jebem ali, ja sam odlucio da budem samo po ponasanju dominantan i da budem pravi alfa-muzjak kad ga hvatam i dodirujem. Ne kada trpam.

Zasto? Jer ne uzivam u povredjivanju drugih, iako je kuckica u pitanju. Zasto da ne uziva u seksu kao ja? Zasto da ga pustim da se presavija od bola i trpi to kad mogu da ucinim da se najpre lepo opusti, prilagodi obimu moje kurcine i prepusti se vrhunskom uzitku jebanja u guzu. Ne, nikad nisam primio kurac u guzu niti planiram ali svi znamo kako to ide tamo dole, da ne objasnjavam.


Ugasio sam svetlo jer je on tako pozeleo ali ostavio lampu tek toliko da mozemo da gledamo jedno drugo. Ipak, krenuli smo sa doggy pozom seksa odnosno otpozadi. Prvo sam mu masirao guzu i imali smo predigru u kojoj guram nabreklu kurcinu izmedju njegovih nogu i izmedju guzova. Skupim mu guzove i skoro spojim a onda od dole ka gore gurkam kurac.

I sama ta simulacija izludjuje skoro pa do svrsavanja ali sam odlucio da trajem toliko da moze da me oseti u sebi i da uziva i on. Da ne bude da je dosao kod jebaca a jebac nije opravdao svoju titulu. Tom postenom predigrom, partner se opusta kao i njegov/njen cmar i sporim koracima, moze da padne strastan analni seks. To se kod nas i desilo, ovaj put mozda bolje nego ranije.

Najpre vrh glavica ulazi u cmar, pa napolje pa onda jos igranja, pa opet glavic... Kad se guza opusti, prvo samo glavic mog kurca guram i vadim. A onda osetim da se guzica skroz opustila pa mogu da udjem do pola, a onda i skroz. Bilo je zaista vrh, vratice mi se kuckica garant opet!


Napalio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis jebanje uzivo?


Mozes da se prijavis za dobru akciju klikom ovde.



Ili, nastavi da citas druge price i ispovesti...


Igranje decka i devojke | Drkanje u autu | Drug popusio kurac



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni na link u nastavku i posalji nam svoj tekst e-mailom: Pisanje erotskih prica

2 коментара: