четвртак, 4. фебруар 2021.

Jebanje mladih momaka u cmar (20+ slika)

jebanje-mladih-momaka-u-cmar

Svi muskarci vole seks. A ko voli da kresne momke? Bili oni gejevi, biseksualci, seksualni zavisnici, ili strejt koji vole ponekad da pojebu nekog muskarca u guzu, u svakoj od ovih grupa muskaraca ima zeljnih jebaca. Kada govorimo o primacima kite... Mladji momci, oni nezniji i nesto zenstveniji su totalni favorit i neki ideal za ovu poziciju.

karanje-decaka-pedera-u-sumi-prirodi-ekskurzija

Sigurno ste vec culi i razmisljali o zenskom rodu kao o "mladom mesu", ili ste videli u medijima da je spomenuto da neki lik masta ili cak jebe klinku koja je devica, mozda u nekom filmu ili TV seriji. Onda znate otprilike koliko je pozeljna ta grupacija "nevaljalih devojaka" kod muskaraca koji prosto zele da kresnu nesto. 

snazan-misicavi-muskarac-tatica-kara-decaka-u-bulju

Bas kao sa klinkama, isto vazi i za mlade momke. Ono sto u biti vecinu privlaci kod devojaka i mladica je ta neka ideja o nevinosti i necemu jos netaknutom. Mlado u glavi muskaraca automatski znaci i neiskusno, simpaticno, glatko, nezno, cisto, zeljno, itd.

pohotna-gejcina-voli-kurac-u-guzi-karanje-pedera-cmar

Nekim muskarcima jebanje "mladog mesa" dodje kao neki trofej. K'o da su osvojili premiju na lotou ili zlatnu medalju na nekom takmicenju. A zasto je to bas toliko specijalno? Zato sto devojke i mladici bukvalno mogu da biraju koga hoce posto su generalno izuzetno pozeljni, a od svih, odabrali su bas njih da ih kresnu.

snazan-ogroman-muskarac-zabija-kurcinu-decku-u-guzu-na-krevetu

Da li ste karali nekog momka do sad ili bar mastali o tome? Na kraju ove stranice ima opcija za ostavljanje komentara, pa se slobodno otvorite. Mozete ostati i anonimni. A ko zeli da kresne uzivo, moze to da ucini klikom ovde. Besplatno i bez ikakvih obaveza.

momci-zezanje-ljubljenje-u-usta-gejevi-kondom-izazov

Znate i sami da momci umeju cesto da se zezaju sa svojim drugarima oko seksa. To je zapravo jedna od glavnih tema svih razgovora. E pa, neki se zavitlavaju i ko bi koga karao. U nekim slucajevima, osoba sa strane mora da im kaze "iznajmite sobu" ili kao na prethodnoj slici, da im cak ponudi kondom - da mogu da odu da se kresnu i svima olaksaju muke. Ono sto se uglavnom nikad ni ne sazna je... da je zaista pao vatreni seks.

uzbudjeni-momak-kara-golisavog-decka-u-cmar-ljubi-vrat-slike

Kazu da samo mladi imaju onu neku posebnu nepresusnu energiju - sto da ne, i seksualnu. Mladici poseduju radoznalost a time i otvorenost, i tu mladalacku volju i zelju. Neki kazu da je steta to ne iskoristiti. A opste je poznato da se u mladalackim danima eksperimentise. Mladi su zaista vise skloni isprobavanju neceg novog za razliku od starijih, kao i riziku. A svi vole da uzivaju. Pa zasto onda ne spojiti lepo i korisno?

muzevni-misicavi-matorac-kara-klinca-u-guzu-slike

Ono sto je neki trend je da stariji muskarci tj vec ostvarene strejt tatice posebno vole mlade momke. Ili vise nisu toliko zainteresovani za zenski rod ili nisu u prilici da karaju zene, pa se okrecu onom najblizem... zenstvenim momcima. Neretko su to i snazni alfa-muzjaci, stariji sportisti i bodibilderi koji vole da kresnu neznog momka.

misicavi-bodibilder-personalni-trener-jebanje-pedera-cmar-hotelska-soba

Dosta muskaraca vise lozi da stavljaju kitu u cmar, a ne u picku. Pa, iako su strejt i vole zene... ipak se okrecu muskarcima, jer kao sto znate, vecina zena ne voli da prima kurac u guzu. A i zasto bi ako odmah pored analnog otvora imaju pizdu? Tako u pricu dolaze gej muskarci jer, oni imaju rupu samo na dupencetu i dosta njih voli da primi karu u cmar jer znaju da ume da prija kada je partner pazljiv a dobar jebac.

vlazan-kurac-ulazi-u-guzu-momka-slike

Mnogim muskarcima nije bitno sta karaju, sve dok karaju. Bas u vezi toga ima i ona poznata recenica u nasem narodu, "svuda mu je bolje nego u gacama". Istina? Tako, vecini strejt muskaraca nije bitno sto njihov seks-partner ima takodje kitu i sto ona visi ukrucena i landara dok ga trpaju otpozadi. Bitno je da se uziva. A neki smatraju da nema smisla da budu sami, zamaraju desnicu i drkaju jer su drkaci samo oni koje niko nece.

ekstremisti-jebanje-srpskog-momka-guzu-napolju-na-otvorenom-nudizam

A znate li i onu nasu, "rupa k'o rupa"? Muski rod generalno ima veci seksualni apetit, to tvde i naucnici. Time je i libido gej muskaraca nista manji. To znaci da oni koji vole da prime kitu u cmar neretko umeju da daju guzu kad god, gde god i bez obaveza. To ne vazi za sve ali, ima zaista dosta takvih gej muskaraca. 

pedercina-voli-da-se-kara-u-cmar-jebanje-geja-slike

To i odgovara mnogim heteroseksuacima jer, vecina je ipak 100% strejt i ne vidi sebe u romanticnoj vezi sa osobom istog pola. I time su, valjda, u ovakvoj modernoj kres-kombinaciji, svi srecni i seksualno aktivni. Bitno je da se oboje razumeju i lepo dogovore. Sve je u razgovoru i kad su obe strane potpuno iskrene u vezi svojih potreba, zelja itd. 

tetovirani-goli-dlakavi-muskarac-jebe-mrsavog-klinca-pedera-otpozadi-u-dupe

Anonimni muskarac iz Sremske Mitrovice koji ima 33 godine, podelio je svoje poprilicno intimne misli i iskustva sa nama: "Jebac sam po reputaciji. U mom drustvu to svi znaju. Neki cak misle da sam opterecen seksom. Kad se zadrzim u toaletu kafica dok smo u izlasku ili izadjem napolje do kola, znaju da sam opalio nesto. A karam sve koji su mladji. Stvarno ne biram. Devojke, momci... ko god je radodajka, moze. Samo da je mlado i lepo!"

tucanje-pedera-vrele-slike-za-drkanje

U nastavku sledi 10-ak slika i GIF-ova mladih momaka koji sa zadovoljstvom primaju kitu u svoj supak, a zavrsavamo ovu vrelu i jebozovnu temu sa jednim bonusom.

golisavi-momci-se-jebu-slike

opasno-karanje-momka-u-cmar-slike

stariji-muskarac-lezeci-jebe-momka-u-guzu-u-krevetu-

snazno-nabijanje-golog-kurca-pederu-u-bulju-do-kraja-slike

nevaljali-goli-momci-jebanje-pedera-u-cmar-otpozadi-napolju

ogromni-misicavi-tatica-kara-feminiziranog-momka-u-dupence

decak-prima-veliki-obdareni-kurac-u-guzu-od-starijeg-brata-u-sumi-slike-jebanja

momak-svrsava-drugu-u-guzu-tokom-seksa-slike

matori-deda-jebe-mladog-momka-u-guzu-ljubi-usta-slike

Za sam kraj, jedan video-snimak... Cisto da dodamo audio momenat ovom vec strastvenom vizuelnom. U privatnom gej pornicu, mozete da vidite kako mrsavi mladi momak uziva u analnom seksu i glasno stenje dok prima kurcinu otpozadi:


Napalio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis jebacinu uzivo?


Mozes da se prijavis za dobru akciju tako sto ces kliknuti ovde.



Ili, nastavi da citas druge price i ispovesti...


U ucionici | U WC-u | U kolima | U sumi | U vojsci | U stanu | U krevetu 



Vec imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni na link u nastavku i posalji nam svoj tekst e-mailom: Pisanje erotskih prica

7 коментара: